Orbit

Žvačite ORBIT® bez šećera nakon jela

Žvakanje gume za žvakanje bez šećera poput ORBIT-a nakon jela i međuobroka može pomoći neutralizirati kiseline plaka i održati mineralizaciju zubi – što su faktori rizika u razvoju karijesa. Žvakanje ORBIT-a potiče proizvodnju sline, koja neutralizira kiseline plaka i time pomaže uravnotežiti pH vrijednosti plaka. To je ugodan način brige za zube kao dio dobre oralne zdravstvene rutine kad nije moguće četkanje zubi.

Orbit u klasičnom pakiranju

Paleta Orbit proizvoda u standardnom pakiranju sastoji se od brojnih različitih okusa. Jedno pakiranje sadrži 10 dražeja Orbit.

Orbit u bočici

Orbit gume za žvakanje na raspolaganju su i u praktičnoj ambalaži koja omogućava da vam gume za žvakanje uvijek budu pri ruci. Zaliha 46 guma za žvakanje potrajat će još duže u automobilu, uredu ili kući.

Orbit u novom formatu – Orbit listići

Top Orbit okusi Spearmint i Peppermint u pakovanju koje sadrži 5 pojedinačno omotanih ‘’listića’’, u novom Orbit dizajnu. Probajte i novi okus trešnje.

Orbit nakon svakog obroka

Nakon svakog obroka žvačite Orbit gumu za žvakanje bez šećera jer obnavlja optimalnu vrijednost pH naslaga u ustima i tako pomaže u sprječavanju nastanka karijesa.

Vrijeme da zablistaš
Orbit Facebook Orbit Instagram
Pridružite nam se
Postavke kolačića